dinsdag 4 februari 2014

Hema matt topcoat

Ik mag dan geen beautyblogger zijn maar toch wilde ik dit even mededelen. Laatst was ik bij de hema en zag ik deze topcoat liggen. Ik wilde hem echt al best lang, maar het is er eerder niet van gekomen. Misschien omdat ik niet zo vaak bij de hema kom? Ik weet het niet, haha. Maar toen zag ik de topcoat liggen en ik dacht: "Deze keer moet je hem wel meenemen Maartje!". Ik ga hem niet reviewen, omdat ik heb gekozen om niet meer te gaan beautybloggen aangezien ik daar niet goed in ben. Ik ben geen beautyspecialist, haha. Daarom laat ik alleen de resultaten zien. Hope you like it! :-)
Before
Ik heb gekozen voor een lak die ik bijna nooit opdoe, omdat 'ie best wel 'fel' is. Deze lak is van pupa n 163. Toen ik deze lak op had gedaan viel de 'felheid' wel mee, maar toch valt 'ie goed op! Stiekem is dit best wel een mooie kleur. Je moet het gewoon een keer opdoen, en dan zie je het vanzelf wel. Misschien moet ik dit ook bij andere lakken gaan doen bedenk ik me nu, haha. 
After
Je kunt het verschil wel degelijk zien. De lak is niet alleen matter maar ook lichter van kleur geworden. Of zie ik dat alleen maar? En wat ik mooier vind? Zeker weten de matten kant. Het is dus zeker een goede aankoop van mij. Op het begin zag ik nog geen effect, vrij logisch want het was nog maar net er op gelakt. Naar een seconden of 10 begin je het effect te zien. Je kunt deze topcoat ook gewoon voor je nagels gebruiken, dus zonder nagellak. Dan krijg je ook een mat effect. :) 

Hopelijk vonden jullie dit artikel leuk, ook al heb ik totaal geen verstand van beautydingen, haha. :p

Liefs,
Maartje


Geen opmerkingen:

Een reactie posten