About me


Hoihoi! Mijn naam is Maartje, ik ben degene hier die de artikelen schrijft voor deze blog. Ik ben 12 jaar oud en op 22 november veranderd dat in 13.

Ik vind het super leuk om te schrijven, tekenen, bloggen,  de simpsons te kijken, muziek te luisteren, ik houd vooral van de muziek van imagine dragons en bastille. En ik vind het ook leuk om te lezen, momenteel ben ik bezig met de hongerspelen trilogie.

Vroeger was ik al bezig met tijdschriften te maken, via word de tekst en als het uitgeprint was ging ik erbij tekenen. Het eindresultaat was niet zo mooi, maar toen vond ik het geweldig. Na 3 keer een uitgave te maken van een tijdschrift stopte ik ermee. Het begon me te vervelen.

Maar, 2 jaar geleden (2012), ging ik samen met mijn zussen bloggen. Nou  ja een beetje anders, mijn 2 zussen samen en ik apart. Het beviel me wel totdat ik vond dat mijn blog niet groeide. Sindsdien heb ik veel blogs gemaakt in 1 jaar. Waar ik dan na 1 week mee stopte..Maar met deze blog wil ik het anders aanpakken.Ik wil gewoon mijn interesses met jou delen. Eigenlijk gaat deze blog vooral over, mode, tekenen, muziek en boeken - dus niet zo'n meisje die zo'n typische beautyblog maakt.


Eigenlijk door mijn tijdschrift ben ik nu op deze blog beland, wat ik nu eigenlijk best wel tof vind. Ik wil later nog super graag doorgaan met bloggen/tijdschriften maken. Dat lijkt mij echt super tof.

Dit ben ik en hopelijk vonden jullie het verhaaltje ook leuk over hoe ik ergens begonnen ben.

Veel plezier nog op mijn blog. :)

Liefs,
Maartje